Ny artikkel: Festivaler og begivenheter sommeren 2011

For å hjelpe turistene til å planlegge sommerferien sin i Norge har vi har publisert en oversikt over begivenheter og festivaler i Norge i juni, juli og august.

Vi har forsøkt å plukke de viktigste og mest spennende begivenhetene, og jobbet med geografisk spredning, slik at det skal være noe i de fleste deler av landet.

Vi er ydmyke i forhold til at det kan finnes spennende ting som er blitt utelatt, og tar mer enn gjerne imot forslag til forbedringer. Har du forslag? Kommenter gjerne under.

Du kan bidra til å markedsføre Summer festivals and events in Norway ved å lenke til saken på ditt nettsted/blogg, eller benytte «embed» fuksjonaliteten på Visitnorway.

Base jumping at the Ekstremsportveko in Voss, Norway - Photo: Roger Brendhagen

Summer festivals and events in Norway

There is a lot happening in Norway in summer. Check out some of the festivals and events taking place in June, July and August every year.

Summer festivals and events in Norway

Source: Visit Norway

Om Frederik Amundsen

Sjefredaktør for Visitnorway.com
Dette innlegget ble publisert i Innhold. Bokmerk permalenken.

16 svar til Ny artikkel: Festivaler og begivenheter sommeren 2011

 1. Kanskje dere burde få med Norwegian Grand Prix Class 1, det er et stort arrangement som mange forventer å se på en slik liste. http://www.arendal.com/en/TellusView/?&TLl=en&TLp=368058

 2. Hans Petter Aalmo sier:

  Hei Ann-Kristin. Tusen takk for tipset.

 3. Hildegunn Skage Teinum sier:

  Hei!

  Savner blant annet Risør internasjonale kammermusikkfestival som arrangeres 28.juni til 3. juli

 4. Erling Løfsnes sier:

  hei

  savner skalldyrfestivalen i Mandal. arrangeres alltid 2. helga i August. størst på sjømat på sørlandet.

  http://www.lindesnesregionen.com/no/TellusView/?&TLl=no&TLp=245839

  • Hei Erling

   Dette ser ut som et spennende arrangement, men kanskje litt for lite til å komme med blant de største og viktigste festivaler eller begivenheter i Norge i 2011. Hvis det hukes av for visning på Visitnorway i Tellus, vil dette produktet likevel få synlighet på Visitnorway.

   Frederik Amundsen

 5. Kan vi få omtale av Kongsberg Jazzfestival på visitnorway? Og hvis vi skal lage omtale selv, hvor legger vi inn denne?

 6. Heisann. Vi ønsker gjerne å ha med:
  6.-10 april – Barnebokfestivalen i Grimstad. I disse dagene settes fokus på barn og lesing, forfattere, teater, musikk og ellers det kreative som springer ut fra barneboka. http://www.barnebokfestivalen.no
  15.-20 juni – Kortfilmfestivalen i Grimstad. Det handler om gleden ved å dele filmerfaringer og få filmmiljøet til å komme sammen. http://www.kortfilmfestivalen.no
  21.-23 juli – Verdensballet og opera. Operasangere og musikk i verdensklasse. Utenførssenen Agder Teater- Fjæreheia i Grimstad. http://www.agderteater.no
  30 juli – Grimstad sykkelfestival. Gateritt i sentrum med proffsyklister. Ritt for barn og familier. http://www.grimstadsykkelfestival.no
  4.-7 august – Nytelsesfestivalen. Festival som stimulerer alle sansene i kraft av god mat, musikk,dans, bilder og kontakt mellom mennesker. http://www.nytelsesfestivalen.no
  11.-14 august – Ibsen- og Hamsundagene. Seminarer og opplesning av Terje Vigen samt konsert på Kvaløya.

  • Hei Hilde,

   Takk for mange spennende tips. Sørlandet er veldig godt dekket i oversikten nå, og de nevnte arrangementene er kanskje ikke blant de aller viktigste i Norge i 2011. De kan likevel få synlighet på Visitnorway gjennom produktoppføringer i Tellus.

   Frederik Amundsen

 7. Hans Petter Aalmo sier:

  Hei, takk for innspill.

  Vi legger til noen, men som vi skriver: «Vi har forsøkt å plukke de viktigste og mest spennende begivenhetene, og jobbet med geografisk spredning, slik at det skal være noe i de fleste deler av landet.»

  Vi vil snart lage egen artikel for musikkfestivaler. Ingen komplett oversikt, men de største og viktigste. En komplett oversikt finnes fra før på Visitnorway, via Tellus.

 8. Erik Engenes sier:

  Hei,
  Noen flere arrangementer fra Sørlandet:
  29. juli – Sørlandsparken Grand Prix. Det blir folkefest i Sørlandsparken med de store sykkelproffene fra Tour de France. http://www.sorlandsparkengrandprix.no/
  29.-30. juli – Palmesus på Bystranda. Norges største beach party! http://www.palmesus.me/
  9.-14. August – Otera Open. World Tour i Sandvolleyball i Kristiansand. http://www.wtkristiansand.com/

  • Hei Erik

   Takk for tips. Sørlandet er godt dekket i oversikten, og de nevnte arrangementene er kanskje ikke blant de viktigste i Norge i 2011, men de kan få synlighet på Visitnorway gjennom produktvisninger via Tellus.

   Frederik Amundsen

 9. Syntes dere skal ta med Norway Rock i Kvinesdal.
  7-11 juli. Drar omlag 15000 besøkende, mange fra utlandet.
  Har verdenskjente artister innen hardrock sjangeren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *