På plass i Kollen

Ingen kan vel ikke å ha fått med seg at det er SkiVM i Oslo. Der er selvfølgelig vi tilstede sammen med VisitOSLO. Oppgaven vår er å gjøre jobben for de vel 2000 journalistene litt enklere, og selvfølgelig få de til å skrive, blogge eller kringkaste nyheter og stoff om Norge og Oslo som ikke er sportsrelatert. Vår erfaring fra bla. Eurovision Song Contest viser at det er stor interesse for stoff som ikke er direkte relatert til arrangementet, enten som «krydder» til sportssendingene eller som selvstendige innslag.  

Men dette er ikke det eneste vi gjør. Pressekit, fotobanker, presseturer, konkurranser, brosjyremateriell er stikkord. Se presentasjonen nedenfor for aktiviteter før og under SkiVM.

I tillegg til dette deler VisitOslo ut et eget VIP Pass til akkreditert media og utøvere som gir fri tilgang til museer, attraksjoner og transport i Oslo. Bare verdien på dette er over 7 millioner kroner.

Vi venter spent på presseklippene som kommer i etterkant!

Om Audun Pettersen

Direktør reiseliv og kultur i Innovasjon Norge.
Dette innlegget ble publisert i Markedsføring og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *