Verden vil ha midnattssol

Vi har lenge sett at innholdet vårt om nordlys er noe av det mest leste vi har. Ikke altfor langt bak følger innhold om midnattssol. I 2010 ble artikkelen ”Land of the midnight sun” lest ca. 65 000 ganger.

Vi har skrudd på Facebook Comments på artikkelen, og den har fått over 500 ”likes”, og 50 kommentarer fra ivrige lesere.

Artikkelen informerer om hvor og når midnattssolen kan oppleves, og presenterer konkrete produkter som midnattssol cruise og safarier, golf i Lofoten og andre relevante produkter.

Midten av mars er tiden for å gjøre om fra vinter- til sommerfokus på forsiden vår, og da vil artikkelen om midnattssol få økt trafikk. Vi tar gjerne imot innspill på innholdet, og er mer enn glade for tips til andre relevante produkter turistene kan oppleve mens midnattssolen skinner.

Litt dugnadsånd hadde heller ikke vært å forrakte. Jo flere som lenker til denne artikkelen, jo bedre synlighet vil den få i Google. Så, ja takk, lag veldig gjerne lenker til artikkelen fra der det måtte passe.

The midnight sun at the North Cape, Norway - Photo: Trym Ivar Bergsmo/Samfoto/Innovation Norway

Land of the Midnight Sun

Once arrived, the sun never sets. Capture this magnificent experience on a midnight sun cruise or safari before the darkness of winter arrives.

Land of the Midnight Sun

Source: Visit Norway

Om Frederik Amundsen

Sjefredaktør for Visitnorway.com
Dette innlegget ble publisert i Innhold, Markedsføring. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *