Strålende anmeldelser av Visit Norway appen

Visit Norway appen har fått noen riktig oppløftende anmeldelser :

Klikk for å lese i full størrelse

Faksimile: DN

Dagens næringsliv i påsken (rangert til 5/6 – ikke på nett så vidt jeg vet):

Dette er den offisielle reiseappen for Norge, utgitt av Innovasjon Norge. Skal du på ferie i Norge er denne appen uvurderlig.

Ved hjelp av GPS-en i telefonen din finner den ut  overnattingssteder, spisesteder, aktiviteter og attraksjoner som befinner seg i nærheten av der du er. Appen er illustrert med bilder av de ulike stedene eller attraksjonene, og i tillegg til gode beskrivelser på norsk er det også informasjon om eventuelle åpningstider.

Du kan også bruke appen som reiseplanlegger før du drar, og appen er integrert med Google Maps. Dermed kan du med et tastetrykk få opp veibeskrivelse i Google Maps med anslått reisetid – enten du går eller kjører bil.

Vi likte spesielt godt hvordan appen gir deg informasjon om konserter, festivaler, utstillinger og andre aktiviteter som skjer i området der du befinner deg.

En nyttig funksjon for deg som er opptatt av god mat, er Norwegian Foodprints, som gir deg en oversikt over anbefalte spisesteder med hjemmelaget mat, basert på norske råvarer og med lokal identitet.

Android utgaven av appen er anmeldt på mobilen.no, som og ble publisert på nettavisen.no og online.no. Vi siterer gjerne herfra og:

«Brukergrensesnittet er ryddig og oversiktlig, med forståelige menyer….

Visit Norway-applikasjonen er kanskje til mest nytte når du er på en ukjent plass, men hvis du bor i en stor by er dette også en utmerket måte å bli obs på hva som rører seg i byen. Du finner gode beskrivelser for alle restauranter, overnattingssteder eller aktiviteter, så du har gode muligheter til å finne ut på forhånd om det er noe som passer for deg…

Dette er en app som helt klart fortjener en plass på mobilen. Du vil neppe bruke den daglig, ei heller ukentlig, men de gangene trangen melder seg for å finne på noe er Visit Norway et utmerket opplslagsverk for å finne ut hva som skjer der du er.»

Gode anmeldelser er hyggelig, men hjelper lite dersom den generelle brukeropplevelsen ikke er like god.

Vi vet at enkelte brukere rapporterer om lite innhold, noe som kan skje i områder hvor våre partnere ikke har lagt inn dekkende eller relevant innhold. Det ser vi og på de som rangerer eller anmelder appen i AppStore; de er enten veldig positive eller tilsvarende negative.

Derfor en oppfordring til de som ikke har lagt inn innhold: Gjør det nå, før storinnrykket av turister setter inn i sommer, så sparer dere forhåpentligvis en del henvendelser på turistkontoret og telefonen, og turisten får en god opplevelse av appen. Også kjent som win-win.

Helt til slutt en stor takk til alle våre partnre som gjør en imponerende innsats med innhold og markedsføring av appen. Tusen takk!

Hva er din opplevelse av appen? Bruk kommentarfeltet under.

Om Hans Petter Aalmo

Portalsjef for visitnorway.com. Twitter: @hanspetteraalmo
Dette innlegget ble publisert i Innhold, Markedsføring, Mobil, Produkter og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Strålende anmeldelser av Visit Norway appen

  1. Fast sier:

    Hei.
    Lurer på om de nye restriksjonene for bruk av Google Maps vil ha noe å si for Visit Norway sin applikasjon?
    Fra 1.januar 2012 blir det ikke lov med flere enn 25.000 «hits» per dag.
    Mvh, Anders.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *