Siste sjanse til å delta på kick-off

Foto: CH/www.visitnorway.comNå er det siste mulighet til å melde seg på årets kanskje viktigste møteplass.

Innovasjon Norges Kick-off “Slik skal vi selge Norge i 2012” er i år tilbake i sin vante form, som et arrangement der 89% av deltakerne angir at de er “godt fornøyd” eller “meget godt fornøyd”. Etter en prøveperiode i fjor med et felles arrangement med Handelshøyskolen BI, har vi i år valgt igjen å spisse arrangementet med hovedvekt på aktiviteter vi anser som viktige for at du skal kunne nå ut på markedene.

Plenumsforedrag og dybdemøter gir bakgrunnen for å kunne vurdere og velge blant aktiviteter, kampanjer og andre tilbud til reiselivsnæringen. Workshopen, med individuelle samtaler med Innovasjon Norges fagpersoner på reiseliv gir detaljkunnskapen om aktivitetene, og skaper kontaktene som skal til for godt samarbeid.

Programmet finner du her (pdf).

Frist for påmelding er søndag 28. august. På våre bransjesider www.innovasjonnorge.no/reiseliv finner du all informasjon du trenger for å kunne melde deg på. Du kan og melde deg på her.

Om Hans Petter Aalmo

Portalsjef for visitnorway.com. Twitter: @hanspetteraalmo
Dette innlegget ble publisert i Markedsføring og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *