Frister med film

Oslo, Stokkøya og Telemark skinner i all sin prakt, og skal få turister til å falle pladask i de tre nye profileringsfilmene produsert av Innovasjon Norge og Sheriff Film Company.

De nye filmene er utviklet i tett samarbeid med de lokale destinasjonene og byr på smakebiter av aktiviteter, kultur og natur. 

-Filmene byr på det beste av det destinasjonene har å tilby, og skal gi seeren lyst på mer, sier Per-Arne Tuftin reiselivsdirektør i Innovasjon Norge

Tilbakeblikk

Filmene er en del av et nytt filmkonsept som er utviklet av Innovasjon Norge, og er et tilbud til reiselivsbransjen.  Filmene som har fått navnet “Tilbakeblikk” er filmet i Telemark, Oslo og på Stokkøya i Trøndelag. Filmene viser mennesker i naturen og opplevelser i en sosial ramme. De er kortere enn fjorårets filmer “Stories for Life” og uten dialog, slik at de er lettere å spre viralt og på tvers av landegrenser.

Filmene gir turisten et enda bedre inntrykk av hva de kan oppleve på de ulike destinasjonene og er et fint supplement til den informasjonen som allerede finnes. Vi håper dette vil friste enda flere til et Norgesbesøk.

Den nye filmen fra Oslo har allerede medvirket til å få homofestivalen Europride til hovedstaden i 2014.  Den gir et innblikk i mangfoldet Oslo har å tilby av aktiviteter og kultur. Filmen byr på noen smakebiter og skal gi seeren lyst på mer.

Hva syns du om filmene?  Si din mening i kommentarfeltet under.

Her kan du se flere filmer

Om John Martin Aurtande

Seniorrådgiver i analyseavdelingen i Innovasjon Norge Reiseliv
Dette innlegget ble publisert i Film, Innhold, Markedsføring. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *