Vinter på Visitnorway: Nytt og forbedret innhold.

Visitnorway ble sent i høst kledd i vinterdrakt, med nordlys, ski, hundekjøring, snøscooterturer og andre vinteraktiviteter.

Vi har pusset på det eksisterende innholdet vårt, og laget en del nytt. Her er noe av det vi presenterer for vinteren 2012:

Ny nordlysfilm
I tillegg til Joanna Lumley-filmen, og vår egenproduserte nordlysfilm i Stories for Life-konseptet, har vi i år kjøpt rettigheter til enda en nordlysfilm, som ligger på forsiden på .com og flere andre språkversjoner, samt på den meget godt besøkte informasjonssiden om nordlys. Filmen er også benyttet på den populære kampanjesiden for nordlys, der man kan lage sin egen nordlysdans sammen med en venn, og vinne en drømmereise i Nord-Norge.

Topp 10-lister for ski og snowboard
Publikum liker Topp 10-lister, og vi presenterer derfor to slike i forbindelse med vinteren. Vi uttaler oss ikke selv om hva som er de beste/største/viktigste attraksjonene i Norge, men overlater slikt til eksperter eller statistikk. Alpinanleggenes Landsforening presenterer de ti største anleggene i Norge, basert på trafikk, og Snowboardforbundet har plukket ut sine topp 10 favorittsteder for snowboard i Norge.

Langrennskampanje
Visitnorway presenterer årets langrennskampanje, der deltagerne får synlighet på den internasjonale .com-versjonen, og de lokale Visitnorway-versjonene i Danmark, Sverige, Tyskland og Nederland.

Vinterdestinasjoner
Alle vinterdestinasjonene på Visitnorway ble oppdatert med nytt innhold og nye tall i høst, og presenteres i et oversiktlig kart.

Julekalender
Årets julekalender på Visitnorway er foreløpig en stor suksess, og vi gleder oss til å presentere endelige tall. Vi publiserer et nytt spørsmål hver dag, og legger ofte med dyplenker til Visitnorway, der brukerne kan lete etter svarene. Årets premie er et cruise med Hurtigruten.  

Vinterfestivaler og begivenheter
Vi presenterer store og viktige vinterfestivaler og and andre begivenheter i en egen artikkel.

Eksotiske aktiviteter
Fra før har vi mye annet vinterinnhold, for eksempel om hundekjøring og kongekrabbesafari  og Snøhotell  i Finnmark.

                        

 

 

 

God Jul
Vi tar mer enn gjerne imot innspill på eksisterende innhold og forslag til nytt. Nå håper vi på en lang og snørik vinter. God jul, alle sammen.

Om Frederik Amundsen

Sjefredaktør for Visitnorway.com
Dette innlegget ble publisert i Innhold. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *