Slik har du aldri sett Preikestolen før

Siste tilskudd på stammen av de populære 360 graders fotoseriene fra norske destinasjoner er Ryfylke med Preikestolen, Lysefjorden og Nasjonal turistveg Ryfylke.

Preikestolen og Ryfylke 360 SkyCam - Foto: Making View/Visitnorway.com

Bildene har og en egen visning hos Reisemål Ryfylke, med produkter fra tellUs integrert.

Vi har tidligere skrevet om suksessen med tilsvarende bilder fra Geiranger-Trollstigen-Ålesund, og er rimelig trygg på at også de spektakulære bildene fra Preikestolen vil få god viral spredning. Ikke minst fordi bildene blir innebygget og tilgjengelige direkte på Facebook når noen deler de der.

Andre 360 fotoserier vi har lansert er Lillehammer og Gudbrandsdalen sommer og vinter, og Telemark. Bilder fra Hallingdal, Hardanger og Sognefjorden er også like rundt hjørnet for lansering.

Her kan du se bildene fra Ryfylke med Preikestolen, Lysefjorden og Nasjonal turistveg Ryfylke.

Om 360 foto på Visitnorway

Gjennom et pilotprosjekt ble det produsert en serie med interaktive 360 graders foto tatt fra helikopter fra Geiranger–Ålesund–Trollstigen (se www.visitnorway.com/360/geiranger). Bildene er lagt ut på en interaktiv plattform med kart og lenker til enkelte bedrifter i områder.

Disse bildene oppnådde 1 million besøk i løpet av det første året de var online. Det meste av trafikken kom fra virale medier som Stumbleupon, Facebook, epost og Twitter.

Vi tar med oss erfaringer fra dette og tilbyr nå å produsere tilsvarende 360 graders fotoserier fra andre destinasjoner i samarbeid med vår leverandør Making View.
Fotoseriene kan knyttes til produkter i området, som også kan fotograferes og knyttes til løsningen.

Om Hans Petter Aalmo

Portalsjef for visitnorway.com. Twitter: @hanspetteraalmo
Dette innlegget ble publisert i Foto, Innhold, Markedsføring og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *