489 % økning for vandring

Turer og produkter som er med i den internasjonale vandrekampanjen har fått en eksplosiv økning i antall visninger på Visitnorway.

Tall fra 2011 viser at funksjonaliteten for sortering av vandreinnhold på Visitnorway virker eksepsjonelt godt.  

I fjor tok Visitnorway i bruk et filter for å gjøre fjellturer og relevante vandreprodukter lettere tilgjengelige for turglade turister. Filteret tilbyr brukeren å sortere turer og produkter på vanskelighetsgrad, varighet, landskap og tidspunkt for turen.  Tall fra perioden 8. februar til 8. juni 2011, viser at hele 87 % av alle turer og vandreprodukter som ble vist på Visitnorway, ble funnet gjennom filteret.

Totale visninger av listings for vandreprodukter økte med 63 763 (+489 %) i forhold til 2010, mens visninger av listings generelt økte med 6 % i samme periode.

Tall fra samme periode viser at brukere som anvendte filteret, tilbragte 19:11 minutter på Visitnorway, mot gjennomsnittsbrukeren som var på Visitnorway i 3:34 minutter. Filterbrukerne besøkte 18,8 sider, mens gjennomsnittsbrukeren besøkte 3,5 sider.  

Det er mye som tyder på at utvikling av individuelt tilpassede filtere er en god investering. Vi gleder oss til å følge utviklingen, og vil vurdere å utvikle lignende filtere for andre temaer i fremtiden.

 

Om Frederik Amundsen

Sjefredaktør for Visitnorway.com
Dette innlegget ble publisert i Funksjonalitet, Innhold, Markedsføring, Produkter, Statistikk. Bokmerk permalenken.

2 svar til 489 % økning for vandring

  1. Eli Folven sier:

    Vi må fikse snarast

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *