100.000 har lastet ned Visitnorway app’en

Det har vært bra fart i antall nedlastinger i vinter, med 195 nedlastinger i gjennomsnitt daglig. Det blir enda mer trøkk i dette nå fremover når vi nærmer oss sommersesongen og turistene skal reise til Norge.

iOS app statistikk

iOS app statistikk. Klikk på bildet for full versjon

Tidligere i vinter passerte app’en den «magiske» 100.000-grensen for antall nedlastinger, og det er interessant å se fordelingen på plattformene Apple og Andriod: Grovt sett kan vi si at Android-brukere står for snaut 10 % av antall nedlastinger, og iOS for 90 %.

Nordmenn sto siste måned for 23 % av alle nedlastinger, og ganske nøyaktig halvparten av oppgraderinger til ny versjon (v.2.0.1) av app’en. Denne versjonen inkluderer analyseprogrammet Flurry, og med dette kan vi nå måle bruk av app’en. Dette blir  sentralt for det videre satsningen, og vi vil komme tilbake med resultater når sommersesongen er i gang.

Til slutt en oppfordring til våre partnere (destinasjonsselskap og turistkontor) og deres kunder: App’en er verdiløs uten deres innhold! De negative tilbakemeldingene vi får handler stort sett om at det mangler innhold i deler av landet. Sjekk området og bedriftene deres og legg inn innhold der det mangler – tusen takk 🙂

Om Hans Petter Aalmo

Portalsjef for visitnorway.com. Twitter: @hanspetteraalmo
Dette innlegget ble publisert i Markedsføring, Mobil, Statistikk. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *