Webby Awards til visitnorway.com

Webby Awards logoDet er ikke hver dag vi kan kalle oss best i verden.Det er derfor ekstra stort når vi nå offisielt kan påberope oss å ha verdens beste hjemmeside på visitnorway.com.

Visitnorway vant 1. mai den prestisjetunge Webby Awards, kalt «webbens Oscar», og kan nå kalle oss best i verden.

Visit Norway 360 gikk helt til topps i kategorien “Best Home/Welcome Page” for den interaktive 360-graders presentasjonen av Geiranger. Bildene er tatt av fotograf Pål S. Vindfallet, og den unike  løsningen gir brukeren mulighet til å snu og vende på kameraet og zoome seg inn det de ønsker. Løsningen er utviklet av Hamar-firmaet Making View.

Flere internasjonale medier har fanget opp saken, blant annet USA Today og atlantico.fr.

Vi er stolte over alt det gode arbeidet som legges ned i Visitnorway, og at vi nå kan kalle oss for verdens beste hjemmeside viser at vårt arbeid blir lagt merke til også internasjonalt. Dette er en bekreftelse på at vi har klart å utvikle en reiselivsportal som vekker interesse hos brukeren.

Vårt team jobber konstant for å tilby gode nettløsninger for både norsk reiselivsnæring og for turistene på Visitnorway, og ønsker å være banebrytende innenfor vårt felt. At vi lykkes denne gangen er en stor seier og en inspirasjon for videre arbeid.

Om Hans Petter Aalmo

Portalsjef for visitnorway.com. Twitter: @hanspetteraalmo
Dette innlegget ble publisert i Foto, Innhold, Markedsføring og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *