Ny reiseplanlegger på visitnorway.com

Den første versjonen av den nye reiseplanleggeren er lansert på web og mobil, og nå kan turistene lage sin personlige reiserute fra A til B (og gjerne via C,D og E) på kartet på  visitnorway.com.

I tillegg til gode kjørebeskrivelser kan brukeren velge hvilke reiselivsprodukter han ønsker å oppleve på turen, og bestille de online dersom produktene er bookbare i BookNorway eller i andre kanaler.

Vi har laget to eksempler til reiseruter:

5 dagers rundtur Bergen-Voss-Sogndal-Lom, Dombås-Geiranger-Stryn-Sognefjorden-Bergen:

5 dagers rundtur på Vestlandet

 


10 dagers rundtur Oslo-kristiansand-Stavanger-Bergen-Oslo
:

10 dagers rundtur

 

For at produkter skal komme opp i kartet må de ha en produktoppføring med kartkoordinater.

Mangler din bedrift en slik oppføring på Visitnorway.com kan du lese mer om produktoppføring på visitnorway.com og bestille det her.

Prøv ruteplanleggeren selv her og bruk gjerne kommentarfeltet på denne bloggen  til å beskrive og legge inn link til din rute, eller kommentere ruteplanleggeren. Kanskje vi bruker nettop din rute eller idé 🙂

Om Hans Petter Aalmo

Portalsjef for visitnorway.com. Twitter: @hanspetteraalmo
Dette innlegget ble publisert i Funksjonalitet, Produkter og merket med . Bokmerk permalenken.

4 svar til Ny reiseplanlegger på visitnorway.com

 1. Gudrun sier:

  Oslo-Trysil-Røros-Bergen
  Spennende reise for både liten og stor, aktiviteter i naturen og gode opplevelser sammen, for hele familien. Dyreliv, fiske, hest, seter, skog, vann, elv, fjord, hav, rafting, rib, museum, historie og ikke minst skikkelig norsk mat. Det er bare å fylle på med aktiviteter!

  http://go.visitnorway.com/oslo-trysil-roros-bergen

 2. Erland FLaten sier:

  hei,
  Jeg prøvde reiseplanleggeren og satte opp en reise mellom Lom og Gjøvik. Kartet ser veldig bra ut, men oppføringene (ingen!) er enten en teknisk feil eller så er det kanskje et ikke fungere redaksjonellt system for å legge inn de hundrevis av ting turister kan se på denne ruta. La inn Oslo – Trondheim og da legges det inn oppføringer fra hele Sør-Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *