Er Norge verdens mest fotogene land?

Som alle gode nordmenn vet er svaret er JA, og Instagram-brukerne beviser det ved å bruke hashtaggen #visitnorway. Se de herlige bildene her.

(artikkelen fortsetter under bildet)

#instagram på visitnorway

Moderering
Vi har laget funksjonalitet for moderering og fjerning av upassende bilder. Foreløpig har det kommet inn over 700 bilder og vi har ikke vært nødt til å fjerne ett eneste ett.

Du kan delta
Bli med på dugnad og fang sommerens beste Norges-bilder med Instagram. Ta bilder av hjemstedet ditt eller andre steder og opplevelser i Norge du mener fortjener litt oppmerksomhet.

Alt du trenger å gjøre er å knipse et bilde med Instagram og tagge det med #visitnorway.

Tagg gjerne bildene dine med for eksempel geografisk sted (f.eks. #Geiranger) eller aktivitet (#cruise)

Hva er Instagram?
Instagram er en app for iPhone og Android som gjør det superlett og gøy å dele bilder med telefonen. Det høres kanskje ikke spesielt spennende ut, men Instagram har på rekordkort tid blitt et av de hurtigst voksende sosiale nettverkene, og har nå ca 50 milllioner brukere ifølge digital buzz blog, og det vakte mildt sagt oppsikt da Facebook kjøpte selskapet for 1 milliard dollar i mai for å få sving på mobilsatsningen sin.

Du tar et bilde (enten direkte med telefonen eller henter et fra bildebiblioteket ditt), redigerer bildet med filtre, og legger ved en tekst som beskriver bildet. Når du har delt bildet, kan andre kommentere eller like bildet.

Hvordan vises bildet på visitnorway.no?
For at bildet ditt skal vises i visitnorway.no sitt galleri må bildet ditt tagges med #visitnorway. I tillegg kan du gjerne tagge med geografisk sted, tema eller bedrift som for eksempel #Geiranger,  #cruise eller #FjordCruise.

Alle bilder merket med #visitnorway blir publisert på visitnorway. Generelle regler for bruk av Instagram er gjeldende.

Om Hans Petter Aalmo

Portalsjef for visitnorway.com. Twitter: @hanspetteraalmo
Dette innlegget ble publisert i Foto, Funksjonalitet, Innhold, Markedsføring, Mobil. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Er Norge verdens mest fotogene land?

  1. Hei! Kjempebra å integrere instagram på visitnorway 🙂 Kunne dere tenkt dere å dele oppskriften på hvordan man gjør dette? Skulle gjerne hentet inn en instagram feed a la dette på visittelemark.no 🙂

    Fortsatt god sommer til dere!

    Vennlig hilsen Bodil – Telemarkreiser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *