Hvordan markedsføre din bedrift?

Finanskrise, vaklende Euro, endringer i markeder og segmenter – er din bedrift klar for utfordringene som kommer?

Hvordan kan vi skape oppmerksomhet om, og lyst til å reise i Norge, i 2013?
Delta på Kick-off “Reiselivsaktiviteter 2013” torsdag 6. september og gi din bedrift best mulig grunnlag for økt salg og inntjening i året som kommer.

Årlig samler Innovasjon Norge norsk reiselivsnæring til årets mest matnyttige møteplass, på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo. På Kick-off “Reiselivsaktiviteter” tilbys et fagprogram som er direkte rettet mot økt salg og lønnsomhet for næringen. Hele Innovasjon Norges apparat av fagpersoner, fra både inn- og utland, står til disposisjon for personlige samtaler og debatt. Med et variert program, der det både bys på plenumsforedrag, dybdemøter om utvalgte tema, workshop med individuelle, forhåndsbookede avtaler og en lounge der man kan møtes til uformelle møter, er det noe å hente for enhver aktør – liten som stor.

I plenumsprogrammet vil Nærings- og handelsminister Trond Giske snakke om oppfølgingen av regjeringens reiselivsstrategi, Destinasjon Norge. Innovasjon Norge presenterer det som vil bli hovedprioriteringene for kommende år, bl.a. basert på de endringer man ser i markedene. Sentralt er også hva som gjøres for bedre å måle effekten av våre kampanjer og hvordan vi kan skape oppmerksomhet og reiselyst samt legge til rette for salg av kampanjepartnernes produkter. Dessuten vil en internasjonal turoperatør dele sine betraktninger omkring Norge – sett utenfra.

Forut for arrangementet presenteres alle planlagte aktiviteter for 2013 på bransjesidene www.innovasjonnorge.no/reiseliv, under Markedsføring 2013.

Gå inn på www.innovasjonnorge.no/kick-off, les mer og meld deg på. Dette er en møtearena du ikke har råd til å gå glipp av! Velkommen!

Dette innlegget ble publisert i Ikke kategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *