“Verdens lengste skrik” vant Golden City Award under ITB Berlin

The Golden City Gate Award er reiselivsnæringens internasjonal multimediakonkurranse, reiselivsfilmenes Oscar. Her konkurrerer land, byer, hoteller, hotellkjeder, flyplasser, transportselskap, turoperatører, reise- og eventbyrå, musikk- og filmprodusenter om annerkjennelse, ære og berømmelse.

Denne gangen trakk “Verdens lengste skrik” det lengste strået og vant gull i kategorien “Roadshows and event”. 10 fremtredende journalister har vurdert bidragene basert på følgende kriterier: visuell utførsel, lyd, helhetsinntrykk, emosjonell effekt, informasjonsverdi, konsept og kreativitet. Juryen konkluderte med at Innovasjon Norges film og internasjonale dugnad for å lage verdens lengste skrik var best i klassen.

Georg Hana (bildet), markedssjef for reiseliv i Tyskland, mottok prisen på vegne av Innovasjon Norge under seremonien som fant sted på reiselivsmessen ITB Berlin i går, torsdag 7. mars.

ITB Berlin er verdens største og ledende reiselivsmesse med mer enn 170 000 besøkende og 11 000 utstillere fra 180 land. Messen huser også verdens ledende think tank for reiselivsnæringen, ITB Berlin Convention.   

I Innovasjon Norge er vi svært stolte over prisen og oppmerksomheten vi har fått verden over for kampanjen “verdens lengste skrik”, som ble lansert 23. januar på åpningen av jubileumsåret Munch150. Bidragene har strømmet inn fra hele verden og totalt har det kommet inn nesten 1500 skrik og filmen er vist omlag 1,2 millioner ganger i våre egne kanaler. I tillegg har kampanjen fått bred medieomtale og skapt engasjement i sosiale medier nasjonalt og internasjonalt. Dette er en enorm inspirasjon til å fortsette arbeidet med å markedsføre Norge som reisemål på nye og utradisjonelle måter.

Dette innlegget ble publisert i Film, Innovasjon, Markedsføring og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *