På nett med nasjonale turistveger

Visitnorway gasser på med fyldige artikler og storslagne bilder av samtlige 18 nasjonale turistveger.

Vegvesenets store satsing på nasjonale turistveger presenteres nå i fyldige lag for internasjonale turister på Visitnorway. Ligger bedriften din langs en av de utvalgte strekningene, bør sjansen være tilstede for at du får besøk av flere ivrige bilturister enn tidligere.

Mærvoll in Lofoten, Norway - Photo: Bård Løken/Statens vegvesen

Scenic roads through Norway

Discover modern architecture and experience inspiring fjord, mountain and coastal scenery by driving one of Norway’s National Tourist Routes.

Scenic roads through Norway

Presentasjonene av Nasjonale Turistveier på Visitnorway forteller hva man kan se og gjøre underveis, og hvor bør man spise og overnatte. Artiklene er oversatt og publisert på alle Visitnorways 14 språkversjoner, og inneholder verdifulle lenker til aktuelle bedrifter og presentasjoner.

Presentasjonen viser blant annet de 18 veiene i kart. 

Sjekk for eksempel ut presentasjonen av Geiranger-Trollstigen, der du også får tilgang til de prisvinnende 360-graders panoramabildene fra Geiranger og Trollstigen.

Hittil i år har forsiden til de nasjonale turistveger på Visitnorway hatt ca 150 000 sidevisninger. Vi gleder oss til å se tallene utover sommeren, når trafikken er betydelig høyere og presentasjonene får maksimalt igjen for å ligge på samtlige av Visitnorways lokalt tilpassede forsider.

God tur.

Om Frederik Amundsen

Sjefredaktør for Visitnorway.com
Dette innlegget ble publisert i Innhold, Markedsføring. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *