På to hjul med Visitnorway

Våren er (nesten) her og Visitnorway har vasket det gamle sykkelinnholdet. Vi har også lagt til masse nytt skinnende blankt, rent og nytt innhold. Vi presenterer overordnet informasjon om Norge som sykkeldestinasjon, konkrete turforslag per destinasjon eller fra sted til sted, og pakker med overnatting og transport og priser.

I Sverige, Danmark, Tyskland og Nederland kjøres det kampanjer for å selge Norge som sykkeldestinasjon. Det er for disse språkversjonene at Visitnorway nå presenterer det mest detaljerte innholdet om sykling. Resten av språkversjonene mangler pakker og priser, men kan by på massevis av relevant og verdifull informasjon for dem som lurer på hvor de skal legge den neste sykkelferien.

Innholdet er delt opp i tre segmenter; mountain biking, downhill og landeveissykling. Her finnes altså informasjon for familier som vil besøke ett sted eller område og sykle dagsturer, de litt mer utforskertrengte som vil sykle fra destinasjon til destinasjon og dem som ønsker seg adrenalinferie i anlegg med baner og heiser.

Forsiden til sykkelsatsingen hadde om lag 8 300 sidevisninger i april, med den internasjonale utgaven samt tysk og dansk som versjonene med mest trafikk.

Finn den internasjonale versjonen av sykkelsatsingen her. 

Om Frederik Amundsen

Sjefredaktør for Visitnorway.com
Dette innlegget ble publisert i Innhold. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *