Nøkkeltall for norsk turisme 2012 – Fersk fra trykkeriet

Brosjyren inneholder fakta om norsk og internasjonal turisme  
2012 var året da antall turistankomster nådde historiske 1 milliard. Les om de internasjonale turiststrømmene. Hvilke kontinenter tapte, og hvem tok andeler? Hvordan var trafikken til Nord-Europa, og greide Norge å ta andeler i 2012?

Hvor kom de norske turistene fra, og var de fornøyd med oppholdet? Hvilke nasjonaliteter er det som legger igjen mest penger per døgn, og hvem bruker minst? Les også om hvordan Norge gjør det i det internasjonale møte- og insentivmarkedet, og at Bergen, Geirangerfjorden og Oslo var de tre største cruisehavnene i 2012. Dessuten kan du lese at nordmenns forbruk på utenlandsferier nådde nye høyder i fjor.


Last ned brosjyren her (pdf)

Dette innlegget ble publisert i Analyse, Markedsføring, Statistikk. Bokmerk permalenken.

2 svar til Nøkkeltall for norsk turisme 2012 – Fersk fra trykkeriet

  1. Caroline sier:

    Jeg har aldri vært mer takknemlig for en rapport før. Veldig hjelpsom til eksamen, så takk for det.

  2. Steve-O sier:

    Tusen takk! Veldig hjelpsom til eksamen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *