Online brukerveiledning for Visitnorway og merkevaren Norge

Innovasjon Norge lanserer en onlineløsning med brukerveiledning for bidragsytere til nettstedet Visitnorway, og all nødvending informasjon om merkevaren Norge som turistdestinasjon. Du finner den nye veiledningen ved å trykke på «guidelines» på denne siden.

Brukeveiledning for bidragsytere til Visitnorway

Her finnes alt av informasjon for bidragsytere til Visitnorway, både veiledning for destinasjoner som ønsker innholdet sitt presentert på best mulig måte og retningslinjer for dem som publiserer innholdet. Visitnorway håper med dette at alle bidragsytere til nettstedet skal få enklere tilgang til oppdatert informasjon om hvordan innhold bør struktureres og presenteres, for at flest mulig brukere skal klikke på, og lese innholdet.

Brukeveiledning for merkevaren Norge 

Her finnes all nødvending informasjon om merkevaren Norgebåde regler, retningslinjer og inspirasjon til hvordan merkevaren Norge skal brukes og kommuniseres. I tillegg kan alt av grafiske elementer som logoer fonter osv. lastes ned. Målet med denne løsningen er for det første at informasjonen skal være lettere tilgjengelig og for det andre at alltid siste versjoner og oppdatert informasjon skal være tilgjengelig.

Merkevaren Norge har til hensikt å markedsføre, utvikle, skape interesse for, eller på annen måte bygge et omdømme av Norge som en turistnasjon. Merkevaren Norge består av to deler. Den første er merkevareplattform som er historien om Norge som turistdestinasjon (verdier, salgsargumenter, merkevareløfte etc.). Den andre delen er designmanual som handler om hvordan Norge skal presenteres visuelt (logoer, fonter, layout etc.).

New Picture (1)

Om John Martin Aurtande

Seniorrådgiver i analyseavdelingen i Innovasjon Norge Reiseliv
Dette innlegget ble publisert i Design, Film, Foto, Innhold, Markedsføring, Merkevare. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *