Nå er markedsrapportene for 2012 klare

Rapportene inneholder resultater fra Innovasjon Norges turistundersøkelse som gir oss innsikt om turistene som besøker Norge. Her får vi blant annet svar på hvilke aktiviteter turistene ville delta på, om de var fornøyd med oppholdet og hvor mange penger de har brukt på ferien.  I tillegg inneholder rapportene valutakursutvikling og antall overnattinger på kommersielle overnattingssteder per måned og fordelt på region. I rapporten om Norge finnes også informasjon om nordmenns ferievaner- og budsjett.

Les eller last ned rapportene på Innovasjon Norges markedsdatasider

 

Hiking-at-Floya-in-the-Lofoten-islands-102012-99-0368-500

CH/Visitnorway.com

Dette innlegget ble publisert i Analyse, Markedsføring, Statistikk. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *