12 millioner flere internasjonale turistankomster

En fersk rapport fra UNWTO viser at det totalt var 298 millioner reiser på tvers av landegrenser fra januar til april i år. Veksten som tilsvarer 4,3 prosent utgjør 12 millioner flere reiser sammenlignet med samme periode i 2012.

Det er Asia og Stillehavsområdene som hadde den største veksten med 6 prosent flere turistankomster, men også Europa gjorde det bra med en økning på 4,9 prosent. Tallene er et gjennomsnitt og det er regionale forskjeller.  Dessverre kom Nord-Europa dårligst ut i Europa med en vekst på kun 2,1 prosent, mens Sentral- og Øst-Europa økte mest.

Bruk sommerdagen til å lese den ferske rapporten fra UNWTO på Innovasjon Norges markedsdatasider.

UNWTO

Dette innlegget ble publisert i Analyse, Statistikk og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *