SSB melder at overnattingsstatistikken for juli er forsinket

SSBs publisering av overnattingsstatistikken for juli er forsinket på grunn av en feil i tallgrunnlaget. De jobber med å rette feilen, men kan ikke si noe om når tallene vil bli publisert. De håper å kunne offentliggjøre statistikken i løpet av inneværende uke, men kan ikke love noe.

Innovasjon Norge vil bearbeide og analysere tallene og legge dem ut på våre nettsider så snart datagrunnlaget fra SSB er klart. Vi vil også lage en oppsummering av sommeren 2013.

Dersom du ønsker å motta vår oppsummering av overnattingsstatistikken, og få informasjon om andre spennende analyser og rapporter som vi publiserer i Innovasjon Norges analyseteam, send en mail til meg på følgende adresse sihoe@innovasjonnorge.no.

Så satser vi på at det er godt nytt i vente når overnattingsstatistikken kommer!

Dette innlegget ble publisert i Analyse, Statistikk. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *