Premiere på kampanjesider om Frozen

Det er ikke bare Disneys nye animasjonsfilm Frozen som har premiere i disse dager. Også Visitnorways kampanjesider lanseres i flere av våre markeder. Selve kinopremierene kommer som perler på en snor i inn- og utland i ukene framover. I USA åpnet kinosalene dørene for Frozen-klare kinogjengere allerede 27. november, i Storbritannia er det premiere 6. desember og i Norge er datoen 25. desember. En tur på kino for hele familien kan derfor være en hyggelig avveksling fra selskapslivet denne julen!

Kampanjesidene på Visitnorway har et helt klart Frozen-tema, men målet med nettsidene er å inspirere de besøkende til å reise til Norge. Her fortelles det om historien bak Frozen og hvordan filmen er inspirert av Norge. I tillegg presenteres reisetilbud, tur- og aktivitetstilbud fra våre kampanjepartnere, slik at veien skal bli kort fra inspirasjon til bestilling av neste norgesferie.

Her kan du se hvordan vi selger Frozen og Norge på Visitnorway i USA og Storbritannia:

FireShot Screen Capture #044 - 'Disney Frozen' - campaign_visitnorway_com_us_Disney-Frozen
Kampanjesider Frozen UK: http://campaign.visitnorway.com/en/uk/Let-there-be-the-northern-lights/Disneys-Frozen–inspired-by-Norway/

Kampanjesider Frozen USAKampanjesider Frozen USA: http://www.visitnorway.com/us/?utm_medium=direct&utm_campaign=domain&utm_source=visitnorway_no/

 

Om Marianne Mork

Rådgiver reiseliv i Innovasjon Norge. Twitter: @Marimork
Dette innlegget ble publisert i Ikke kategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *